Zonde van de eerste steen…

CAVEAT LECTOR

Zonde van de eerste steen

Ik gaf de Pedo een uur om thuis te komen en belde hem toen op. Hij was in een zeer slechte bui. Een bedrukt en somber ‘Pronto’ klonk in mijn oor… mijn moment suprême was aangebroken.

Pronto, chi parla?

Ik draaide de sleutel om en startte de vernielmotor:

“Enzo, jij pleurispedofiel, wie is er het gekst van jullie twee, jij of je advocate? Wat kost zo’n advocatenwijfie eigenlijk? Ik ving iets op van vijfentwintigduizend euro, klopt dat? Wat ben je slim geweest, hè dégénéré?”

“Jij bent van mij nog niet af, culattone,” grauwde Pedo terug.

“Je hebt het bijna goed, oorlogsgek, jij bent nog niet van mij af, want nu ga ik een aanklacht tegen jou indienen wegens callunia. Weet je wat dat is?”

Italië zweeg.

“Natuurlijk weet je niet wat dat is, maar je kunt het altijd aan je advocate vragen, want die heeft bijzonder veel indruk op me gemaakt, moet ik je zeggen. Callunia is hetzelfde als waar jij Irene voor hebt aangeklaagd. Hetzelfde, maar met één verschil. Wanneer door smaad of laster het slachtoffer de kans loopt in de gevangenis te belanden, dan heet het misdrijf callunia. Daarvoor geldt geen boete, maar een gevangenisstraf van vijftien jaar. Die zal jij wel niet krijgen, maar een jaar of zes zit je er wel in. Kun je je hersens lekker rustig zelf masseren. Helaas voor jou kom je niet in een jeugdgevangenis terecht, met jouw reputatie. Nou, vind je het wat of niet?”

“Bewijs het maar!” brulde de Pedo uitzinnig.

Ik schaterde: “Dat hoef ik niet, want dat heb je zelf al voor me gedaan, en wel op de meest officiële wijze. Jij hebt me namelijk in de rechtszaal -onder ede- van misdrijven beticht die jij niet kunt bewijzen. Je hebt me, kortom, dus belasterd. Callunia fucking big time!

We gaan interessante tijden tegemoet, kinderverkrachter. Huis weg, kind weg, reputatie naar de knoppen, alimentatie ophoesten, een boedelscheiding, vijfentwintig ruggen euro’s en nu dus ook nog een paar jaar zitten. Daar gaat wel een jaar of twee overheen, dus je kunt er vast heerlijk wakker van liggen. Paard weg, koets weg en de koetsier is nu ook pleite. Wat dacht jij van Hollanders? Een beetje slimmer dan dat incestueuze bergbagger waar jij uit gedruppeld bent, hè?

Voelt het niet net of jij nu verkracht bent geworden Pedobiel? Ik heb gedaan waar jij zo gek op bent: ik heb je met je kont wijd open voor me gelegd en ik ben als een Hummer terreinwagen – met Irene aan het stuur – door je reet gerost.

Ik hoop dat je van de rit genoten hebt! Wanneer de aanklacht voor Callunia komt, wel, dan weet je pas hoe goed en grondig je geneukt bent geworden, smeerdeken! Irene’s leven is zojuist begonnen, het jouwe is bij deze vernietigd!”

Het was kennelijk teveel geworden voor Pedo. Hij had de telefoon of zichzelf opgehangen…

Italië wist dat ik even langs was geweest!.

Begin te lezen in meltdown